fbpx

Klant informatie

Verzendmethode

Producten

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Betalen

Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Er wordt nooit betaalinformatie (of creditcardgegevens) opgeslagen op onze servers.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je krijgt direct toegang tot het lesmateriaal.
  • We beschermen jouw privacy

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Jouw betaalgegevens zijn veilig

Jouw bestelling

Je winkelmand is momenteel leeg.
Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Subtotaal 0,00
btw 0,00
Totaal 0,00

Wat anderen zeggen

Ik kan eindelijk een klantenbestand opbouwen

“Deze cursus was de nodige schop onder m’n kont. Ik liep al een lange tijd met losse ideeën voor acquisitie en zette losse marketingonderdelen in, maar dat leverde bijna niets op. Ik wilde geen funnel opzetten omdat ik dacht: “Dat doet iedereen al”. Deze cursus heeft mij de waarde van een goedlopende funnel doen inzien. Het heeft mij aangezet om eens goed na te denken over mijn missie, ideale klant en aanbod. Ik weet nu precies wat ik kan doen om meer klanten te interesseren voor mijn bedrijf en mijn diensten. Het mooiste is dat het maken van een funnel een investering is, die mij – in vergelijking met mijn oude manier- minder tijd kost en veel meer oplevert. Ik kan eindelijk een klantenbestand opbouwen, ik houd meer tijd over en mijn onderneming is beter zichtbaar op social media. Dankjewel Mylène!”

Sanne Elisabeth

Mylène geeft duidelijk weer hoe je met een goede funnel meer klanten kan krijgen

“Mylène geeft heel duidelijk weer hoe je met een goede funnel meer klanten kan krijgen. Ik ben deze cursus gaan volgen, omdat ik al wel funnels gebruik, maar er nog niet voldoende uithaal. Door het volgen van deze cursus heb ik meer inzicht gekregen dat ik mijn eigen verhaal en mijn eigen unieke selling points mag gebruiken, om zo mijn ideale doelgroep te bereiken. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen over het verschil tussen een goede weggever en mijn aanbod. Mylène legt alles stap voor stap heel duidelijk uit.”

Ivette